Cookies
(null)

Ingredienser:
150 g smör
3 1/2 dl socker
2 msk sirap
2 tsk vaniljsocker
1 ägg
1 äggula
6 3/4 dl Lailas glutenfria mjölmix
1/2 tsk bikarbonat
1/2 tsk salt
150-200 g hackad vit choklad
1 dl mini marshmallows 

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 g.
Smält smöret. 
Blanda i socker, sirap och vaniljsocker i det smälta smöret. 
Tillsätt sedan ägget och äggulan och rör ihop smeten. 
Blanda mjölmixen, bikarbonat och salt i en separat bunke och rör sedan ner det i smörblandningen. 
Rör ihop tills det är blandat, men rör inte för länge. 
Till slut rör du ner den hackade vita chokladen och mini marshmallowsen. 

Rulla bollar av degen lägg ut dem på en plåt med bakplåtspapper. 
Tryck ut degbollarna med handen så att de blir ganska platta. 
Se till att det är avstånd mellan kakorna så att se inte flyter ihop. 

Grädda kakorna i nedre delen av ugnen i ca 9-12 minuter. De ska inte få så mycket färg så se till att ta ut dem i tid.