Biskvier med smak av romerska bågar
(null)

Ingredienser:
Bottnar
275 g mandelmassa
1 1/2 dl socker
2 st äggvitor 
Fyllning
250 g rumsvarmt smör 
2 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
2 st äggulor 
100 g romerska bågar 

150 g choklad att doppa i + att ringla över
15 g kokosolja

Gör så här:
Bottnar
1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Riv ner mandelmassan i en matberedare. 
3. Blanda ner sockret och äggvitorna och vispa till en pösig smet. 
4. Spritsa ut smeten till runda kakor på ett bakplåtspapper. 
5. Låt vila på bakplåtspappret i 30 minuter i rumstemperatur. 
6. Grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter. 
7. Låt svalna på plåten innan du lossar dem. 

Fyllning
1. Vispa smöret, florsockret och vaniljsockret pösigt. 
2. Tillsätt äggulorna, en i taget. 
3. Smält romerska bågar och låt den svalna. 
4. Häll ner den svalnade chokladen i smeten och blanda väl. 
5. Bred på fyllningen på kakorna och ställ dem sedan i kylen i 30 minuter. 
6. Smält chokladen som du ska doppa kakorna i och blanda med kokosoljan. 
8. Doppa kakorna (med fyllningen neråt) i chokladen 2 gånger per kaka, sätt in i kylen och låt stelna mellan gångerna. 
9. Ringla lite sv chokladen över.