
Ingredienser muffins:
150 g mjukt smör
2 dl strösocker
3 st ägg
3 dl Sempers glutenfria mjölmix
2 tsk bakpulver
2 dl mjölk
Valfri mängd hackad choklad
Gör så här:
1. Vispa smöret och sockret poröst.
2. Tillsätt sedan ägg och varva med mjöl, bakpulver och mjölk.
3. Vänd ner den hackade chokladen.
4. Fördela jämt i formar och grädda 200 grader i ca 15 minuter.
Ingredienser topping:
150 g mjukt smör
4 dl florsocker
300 g färskost
1-2 tsk vaniljextrakt
Karamellfärg
Gör så här:
1. Vispa smöret vitt och fluffigt.
2. Tillsätt florsocker.
3 Fortsätt vispa och tillsätt resterande ingredienser.
4. Färga i vilka färger du vill och spritsa sedan på cupcakesen.