Snickers brownie cookies
(null)

Ingredienser:
200 g mörk choklad, 70%
125 g smör
2 dl strösocker
1.5 dl farinsocker
2 stora ägg
4,5 dl Lailas glutenfria mjölmix 
3 msk kakao
1 tsk bakpulver
1 nypa salt
12 tsk dulce de leche (karamelliserad mjölk)
1.5 dl hackade salta jordnötter

Gör så här:
1. Börja med att sätta ugnen på 175°c och klä två plåtar med bakplåtspapper.
2. Smält ihop choklad och smör i en kastrull på låg värme, låt stå.
3. Vispa ägg, strösocker och farinsocker fluffigt med elvisp, vispa i 5 minuter.
4. Vispa ner chokladblandningen i äggfluffet tills allt blivit väl blandat.
5. Vänd ner vetemjöl, kakao, bakpulver och salt. Arbeta försiktigt ihop en klumpfri smet.
6. Skopa upp smeten med jämna mellanrum, 6 st på varje plåt.
7. Toppa varje kaka med 1 tsk dulce de leche och lite hackade jordnötter.
8. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca. 10 minuter, tag ur och låt svalna helt innan du flyttar kakorna från plåten.


Orginalrecept från https://blogg.amelia.se/fridasbakblogg/2018/12/12/snickers-brownie-cookies/