Krusbärspaj
(null)

Receptet på denna goda glutenfria krusbärspaj kommer från http://www.vinochmatguiden.se/recept/ylva-lindgren/krusbarspaj-med-mandelsmulor

Ingredienser:
Fyllning:
500 g krusbär
3 msk strösocker
1 msk potatismjöl

Smuldeg:
3 dl mandelmjöl
2 dl havregryn
1 dl ljust muscovadosocker 
1 dl strösocker 
1 tsk vaniljsocker
100 g smör

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Fyllning: Fördela krusbären jämt i en stor pajform. Blanda strösocker och potatismjöl och strö över bären. 
3. Smuldegen: Skär smöret i mindre bitar och mixa ihop med de övriga ingredienserna. Fördela jämt över krusbären. 
4. Grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter tills pajen fått färg.